SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist
Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor, de parcă a fost pictat de cel mai mare artist. Și pentru ca înfățișarea sa să surprindă și mai mult, coada este de un alb imaculat.

Aceștia ajung să aibă și 40 de centimetri înălțime, fiind cea mai mare specie de porumbei din lume. De asemenea, ei sunt denumiți după numele arhipelagului indian al insulelor Nicobar, unde trăiesc.

O caracteristică interesantă pe care o au păsările Nicobar este „laptele de porumbel”, ingredientul minune pe care îl primesc puii după naștere. Acesta este un fel de suc lăptos, secretat de către o porțiune glandulară a gușei părinților (un caz unic la păsări).

Mai jos poți vedea câteva fotografii cu minunații porumbei Nicobar. Sunt cu totul și cu totul deosebiți și probabil toți columbofilii își doresc un asemenea exemplar.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

6 Exerciții pentru un abdomen plat pe care le puteți face chiar stând pe scaun 1562Avocatii, notarii si executorii judecatoresti, scutiti de Guvern de plata utilitatilor si a chiriei 17

Andreea Marin, prima apariţie oficială cu iubitul consul 88416 fotografii ciudate cu oameni care fac lucruri nebunești 95Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 7457Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!! 241813 Dovezi că un zâmbet frumos schimbă totul 1064Acestea sunt cele mai bune trucuri pentru a vă păstra mașina curată și ordonată 30113 lucruri obișnuite pe care nu le folosim așa cum trebuie (este timpul să citiți manualele) 17818 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 498
SuperClipuri.com 2022