SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist


Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor, de parcă a fost pictat de cel mai mare artist. Și pentru ca înfățișarea sa să surprindă și mai mult, coada este de un alb imaculat.

Aceștia ajung să aibă și 40 de centimetri înălțime, fiind cea mai mare specie de porumbei din lume. De asemenea, ei sunt denumiți după numele arhipelagului indian al insulelor Nicobar, unde trăiesc.

O caracteristică interesantă pe care o au păsările Nicobar este „laptele de porumbel”, ingredientul minune pe care îl primesc puii după naștere. Acesta este un fel de suc lăptos, secretat de către o porțiune glandulară a gușei părinților (un caz unic la păsări).

Mai jos poți vedea câteva fotografii cu minunații porumbei Nicobar. Sunt cu totul și cu totul deosebiți și probabil toți columbofilii își doresc un asemenea exemplar.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 adevăruri despre zodia Capricorn. Semnul cu cea mai sclipitoare minte din horoscop 66EMOTIONANT ! Andra - Cate griji are o MAMA... Cea mai frumoasa MELODIE - VIDEO 19325

Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 925 de fotografii care merg direct spre inima ta 52Regele în şort şi sandale. Povestea unui loc superb din Europa 19Primarul care a obligat toate politistele sa poarte pantaloni cat mai scurti. De ce a facut-o! 23Mama numa' o fata ai..Andra ne TOPESTE sufletul cu o melodie ABSOLUT EMOTTIONANTA‚ si un moment UNIC 24454Falsul chirurg Matteo Politi ar fi fost ajutat să opereze în România de un fals avocat 32Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 116 animale care au puteri ce par supranaturale. Meduza roșie, singura fiinţă nemuritoare de pe Pământ 15
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet