SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist
Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor, de parcă a fost pictat de cel mai mare artist. Și pentru ca înfățișarea sa să surprindă și mai mult, coada este de un alb imaculat.

Aceștia ajung să aibă și 40 de centimetri înălțime, fiind cea mai mare specie de porumbei din lume. De asemenea, ei sunt denumiți după numele arhipelagului indian al insulelor Nicobar, unde trăiesc.

O caracteristică interesantă pe care o au păsările Nicobar este „laptele de porumbel”, ingredientul minune pe care îl primesc puii după naștere. Acesta este un fel de suc lăptos, secretat de către o porțiune glandulară a gușei părinților (un caz unic la păsări).

Mai jos poți vedea câteva fotografii cu minunații porumbei Nicobar. Sunt cu totul și cu totul deosebiți și probabil toți columbofilii își doresc un asemenea exemplar.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

La maratonul din Londra s-au înlocuit sticlele de plastic cu pungi de apă comestibile, sperăm că acest lucru va deveni o tendință 34223 de fotografii retro care captează frumusețea corpului uman 491

5 alimente semi-preparate pe care trebuie sa le evitati pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra 292Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 7715 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 103O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 110827 de coincidențe norocoase care ne-au uimit și vă invităm aruncați o privire. 20718 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 51828 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 28710 curiozități despre animale. Sigur nu le stiai! 282
SuperClipuri.com 2019