SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

95% dintre români nu pot pronunţa fără greşeală textul ăsta! Testează-te!
Cine nu a încercat celebrul exerciţiu de dicţie “Şase saşi în şase saci”?! A apărut, însă, o altă provocare pentru amatorii de gen!

Dacă reuşeşti să pronunţi corect fiecare cuvânt din textul de mai jos la prima vedere înseamnă că vorbeşti mai bine decât 95% dintre vorbitorii nativi, dar şi că ai abilitatea de a citi în avans cuvintele.

Ce trebuie să faci? Citeşte cu voce tare într-un ritm mediu fără să silabiseşti cuvintele. Dacă ai făcut chiar şi o singură greşeală ai picat testul. Textul propus este un fragment din manualul de dicţie “Şase saşi în şase saci”, de Carmen Ivanov.

Baftă!

Iată şi textul:

Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodosoriană aproape imperturbabilă, nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate când, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic şi zguduitor.

Manifeşti stupoare când pe o microfotoradiografie întrezăreşti o inexorabilă cifră treisprezece şi gândeşti: paraskavedekatriafobia e mai rea decât hipopotomonstrosecvipedaliofobia, dar mai uşoară decât venustrafobia, ablutofobia sau chiar logizomecanofobia.

A fost diagnosticat otorinolaringologic cu ri- nodislalie acută din cauza mucezelii influores- cente ce se întrepătrunde buconazofaringian cu o discopatie neidentificabilă laparoscopic cu chintesenţă lamelibranhiată a acidului dezoxiribonucleic care a ajuns la desuetudine din cauza acidului acetilsalicilic, care cu recrudes- cenţă antispasmodică ucide microorganisme dicotiledonate sau monocotiledonate culese dintr-o zarzavagerie paralelipipedică prelucrată din obiecte contondente fără unilateralitate sau fotoluminiscenţă.

I se înceţoşează mintea în mod anatomopatologic când priveşte demonstraţia ireversibilă, de o neinteligibilitate transcendentală a muşchiului sternocleidomastoidian şi se gândeşte cu impasibilitate minuţioasă la vicisitudinile de imponderabilitate a şasiurilor săseşti cuprinse de un scurtcircuit electric neelucidat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 7254Bucătăreasa este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă 1042

Chiar merita citit !! Te va schimba ca om ! O pilda frumoasa despre a doua sansa! 63Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 19Aruncati o privire la 28 de celebritati in pozele lor absolvire ! Pe multi dintre ei nu o sa ii recunoasteti 45Un fotograf a recreat anunțurile vechi din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea s-a schimbat 278Vezi ce Draguri sunt acesti Bebelusi.. Se saruta pe Buze iar reactia lor te va face sa razi.. VIDEO 13417Top 6 cele mai scumpe mâncăruri din lume 118Cum să rezolvați toate problemele legate de somn cu usurință 27315 Imagini care ne lasă fara replica atunci cand le vedem 397
SuperClipuri.com 2019