SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

95% dintre români nu pot pronunţa fără greşeală textul ăsta! Testează-te!


Cine nu a încercat celebrul exerciţiu de dicţie “Şase saşi în şase saci”?! A apărut, însă, o altă provocare pentru amatorii de gen!

Dacă reuşeşti să pronunţi corect fiecare cuvânt din textul de mai jos la prima vedere înseamnă că vorbeşti mai bine decât 95% dintre vorbitorii nativi, dar şi că ai abilitatea de a citi în avans cuvintele.

Ce trebuie să faci? Citeşte cu voce tare într-un ritm mediu fără să silabiseşti cuvintele. Dacă ai făcut chiar şi o singură greşeală ai picat testul. Textul propus este un fragment din manualul de dicţie “Şase saşi în şase saci”, de Carmen Ivanov.

Baftă!

Iată şi textul:

Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodosoriană aproape imperturbabilă, nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate când, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic şi zguduitor.

Manifeşti stupoare când pe o microfotoradiografie întrezăreşti o inexorabilă cifră treisprezece şi gândeşti: paraskavedekatriafobia e mai rea decât hipopotomonstrosecvipedaliofobia, dar mai uşoară decât venustrafobia, ablutofobia sau chiar logizomecanofobia.

A fost diagnosticat otorinolaringologic cu ri- nodislalie acută din cauza mucezelii influores- cente ce se întrepătrunde buconazofaringian cu o discopatie neidentificabilă laparoscopic cu chintesenţă lamelibranhiată a acidului dezoxiribonucleic care a ajuns la desuetudine din cauza acidului acetilsalicilic, care cu recrudes- cenţă antispasmodică ucide microorganisme dicotiledonate sau monocotiledonate culese dintr-o zarzavagerie paralelipipedică prelucrată din obiecte contondente fără unilateralitate sau fotoluminiscenţă.

I se înceţoşează mintea în mod anatomopatologic când priveşte demonstraţia ireversibilă, de o neinteligibilitate transcendentală a muşchiului sternocleidomastoidian şi se gândeşte cu impasibilitate minuţioasă la vicisitudinile de imponderabilitate a şasiurilor săseşti cuprinse de un scurtcircuit electric neelucidat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 animale care nu trebuie decât să scoată limba pentru a produce o explozie de drăgălăşenie 59O cometă va lumina cerul în Ajunul Crăciunului! Coincidență sau istoria se repetă? 28

Ce se intampla cu corpul tau daca practici postul 2010 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 87O minune din România aflată la 100 de metri adâncime, promovată de CNN 4715 fotografii care sunt dovada că inteligența femeii nu are limite 227De ce echipajul de la bordul avionul își ține brațele la spate atunci când salută pasagerii 36Cât trebuie să dormi în funcție de vârstă și ce boli cauzează lipsa somnului? Ai grija la nr. 6 74Acest copil a fost abandonat la nastere. Asistentele nu s-ar fi asteptat niciodata sa gaseasca asa ceva sub paturica lui - VIDEO 207Electricianul român care câștigă mai mult decât un doctor sau un parlamentar britanic! Și încă mai vrea.. 29
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet