SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 Fotografii ale unor vedete care s-au schimbat în moduri incredibile
Practic, orice parere de rau poate provoca o celebritate sa încerce să piardă în greutate. De asemenea, ar putea fi dorința de a se potrivi standardelor recunoscute în general cu ceea ce se consideră ideal, cu apariția unui nou iubit sau iubita sau cu un nou rol de film.

John Goodman

John a decis să devină mai subțire pentru că era îngrijorat de faptul că poate avea probleme din cauza bolilor cauzate de excesul de greutate.

kim Kardashian

În timpul celei de-a doua sarcini, Kim nu a încercat să ascundă faptul că a câștigat mult in greutate. Dar ea și-a propus să se întoarcă la „Kim din 2010” într-o perioadă scurtă de timp, și cu siguranță a reusit.

Chris Pratt

Chris a pierdut in greutate pentru a juca in filmul Gardienii galaxiei .

Christina Aguilera

Christina a decis să-si faca un cadou de nuntă ei însăși.

Jonah Hill

Jonah explică pierderea în greutate prin faptul că a atins anterior un punct critic în care greutatea lui ii amenința viața .

Mariah Carey

Mariah a pierdut din greutate de dragul nunții ei cu un miliardar australian, în încercarea de a realiza o figură pe care ea crede că se potrivește noului său statut.

Christian Bale

Christian a riscat să slabeasca atât de mult din cauza rolului său în The Machinist .

Seth Rogen

Seth a pierdut in greutate de dragul rolului său în The Hornet Verde . Combinația de exerciții fizice și dieta a fost greu de suportat.

Kelly Osbourne

Kelly a fost nevoită să piardă în greutate pentru a-și transforma complet stilul de viață.

Zach Galifianakis

Zach a fost determinat să piardă în greutate prin căsătoria cu prietena lui, Quinn Lundberg.

Jessica Simpson

Modificările greutății ei aproape au condus-o pe Jessica Simpson la o problema nervoasă. Dar nunta a forțat-o pe vedeta să scape de greutatea in plus

Janet Jackson

Oprah Winfrey

După mulți ani din ceea ce părea o luptă fără speranță de a pierde în greutate, Oprah a găsit soluția ideală: a găsit o companie care a oferit diverse produse și servicii care au făcut sa fie mai ușor să piardă în greutate. Rezultatele sunt clare pentru toți .

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 fotografii fascinante cu produse sub microscop, nu o sa iti vina sa crezi ce ascund defapt 16923 motive pentru care femeile trăiesc mai mult decât bărbații 504

20 dispozitive anti-furt amuzante pe care nu le veți găsi într-un magazin 1215Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc 750Lansarea DACIA 1300, renașterea unui simbol.L-a readus la viaţă un student român, și este acum o masină modernă. 123722 de persoane care cu siguranta stiu cum sa atraga toata atentia 829 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi 240320 de fotografii despre situații pe care nu le-am putea explica chiar dacă am vrea 44475 cele mai bune teorii și invenții ale lui Leonardo da Vinci 528Primarii de comune vor să fie șefii polițiștilor și să îi evalueze 1017
SuperClipuri.com 2022