SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri ascunse pe care publicul larg nu le știe
Suntem cu siguranță conștienți de multe caracteristici de securitate care sunt aplicate din motive foarte diferite. Cu toate acestea, există unele dintre ele care sunt păstrate în secret de publicul larg. Acestea includ capacitățile de securitate ale Casei Albe, ale Pentagonului și ale familiilor regale. Este foarte interesant sa stii ca existe niste metode de securitate extrem de bine gandite si foarte bine ascunse, insa sa nu stii unde sunt si ce pot ele sa faca. In acest articol va prezentam 10 dintre aceste lucruri si putin cat se stie despre ele si despre existenta lor. Priviti cate lucruri interesante nu se stiu inca desi sunt sub ochii nostri.

Unele seriale TV menționează acest serviciu, însă acele reprezentări au un caracter mai degrabă fictiv. Există de fapt un serviciu secret special la Casa Albă . Acești tipi sunt ascunși de ochii publicului: poartă ochelari întunecați, au nume de cod și, cel mai surprinzător, călătoresc în ambalaje. Singura lor misiune este de a  proteja președinții americani prezenți și anteriori și familiile acestora. Și nu doar pentru timpul în care sunt în funcție, ci pentru 10 ani după ce se pensionează . Luptătorii stau deasemenea și pe acoperișul Casei Albe. În plus, trebuie să-și reînnoiască calificările în fiecare lună lovind obiectivele cu precizie de la o distanță de 1.000 de metri.

Clădirea are cu siguranță un design ciudat. Cu toate acestea, nu este surprinzător faptul că există un  scop în spatele ei . Nu avea nevoie să fie înaltă (din motive de siguranță, desigur), dar a trebuit să fie suficient de mare pentru a găzdui multe birouri. Acum, aproximativ 40.000 de persoane pot lucra acolo și are spațiu pentru parcarea a 10.000 de mașini .  Holurile sale sunt construite atât de inteligent încât nu durează mai mult de 6 minute pentru a ajunge de la un punct la altul.

Orice mâncare care este livrată Casei Albe pentru bucătar și orice mâncare adusă de vizitatori trebuie  verificată de scannere într-o unitate specială. Alimentația sigură este o prioritate. Michelle Obama avea o grădină de legume, iar o alimentație sănătoasă era o prioritate în agenda ei. Dimpotrivă, Donald Trump pare să fie un fan al fast-food-ului. Cu toate acestea, fie că este vorba de o legume sau de un cheeseburger, va fi verificat cu atenție înainte de a ajunge la masa președintelui.

Bancnota de 100 USD a fost schimbată recent, iar acum există multe caracteristici ascunse . De exemplu, are o panglică de securitate 3D mai largă pe partea dreaptă a portretului lui Franklin. Și dacă nota este înclinată înainte și înapoi, clopoțelurile se schimbă la 100 de secunde. Această caracteristică oferă un nivel de securitate aproape imposibil de rupt . Noua factură costă un pic mai mult decât cea anterioară, dar, după cum spun oficialii, aceasta va economisi bani pe termen lung, deoarece 100 de dolari sunt mai frecvent falsificați decât orice altă monedă americană.

Ușile mașinii prezidențiale sunt practic indestructibile . Corpul mașinii este alcătuit din 5 inci de armură militară. Nici o bomba plasata sub masina nu-l poate distruge , iar ferestrele ei sunt facute din cea mai puternica sticla balistica. Ușile au o grosime de 8 inci, fiecare cântărind la fel ca ușa unui avion Boeing 747 și sigilează complet cabina pentru al proteja de orice fel de atac. Documentele oficiale arată că a costat 15 milioane de dolari pentru a dezvolta vehiculul . Cu toate acestea, cel mai interesant lucru este numele său: Bestia. Destul de bine, nu?

Membrii familiei regale nu zboară întotdeauna în jeturi private; ei zboară de multe ori cu companiile aeriene obișnuite . În mod normal, aceștia aleg British Airways pentru a sprijini compania patronală. Totuși, și asta nu este o surpriză, ei nu călătoresc niciodată fără echipa de securitate de top. Dar totuși, această echipă nu este la fel de mare precum ne-am aștepta. William și Kate, în călătoria lor spre Los Angeles în 2011, aveau doar 7 paznici cu ei , și au călătorit în Australia cu o echipă de 11 persoane. Se spune într-adevăr multe despre modestia lor, deoarece, de exemplu, regele Arabiei Saudite călătorește cu cel puțin 1000 de persoane.

Constelația EURion , de asemenea , cunoscut sub numele de inele Omron sau gogoși, este ceva cu adevarat impresionant. Este un model de simboluri care a fost desenat pe o serie de modele de bancnote din întreaga lume din 1996. Funcția sa este de a ajuta software-ul de imagine să identifice dacă o bancnotă este prezentă într-o imagine digitală. Cu toate acestea, din punct de vedere al securității, un astfel de software împiedică contrafacerea prin fotocopiatoare color . Detaliile tehnice despre constelația EURion sunt păstrate în secret de către inventatorii și utilizatorii săi. 

Există un câmp separat pentru tipărirea de securitate, care utilizează diverse metode pentru a face bani foarte greu de reprodus. Această tehnică specială a fost creată pentru a tipări litere mici și simboluri pe bancnote astfel încât imprimantele și scanerele obișnuite să nu le poată recunoaște și să facă copii . Numai imprimantele speciale pot face acest lucru și, după cum probabil ați ghicit, nu le puteți găsi pe eBay. Aceasta se aplică, de exemplu, pe bancnota de 20 de dolari.

Aceasta este într-adevăr neașteptată. Poate sistemul de filtrare a aerului al Casei Albe este mai rece decât ne-am imaginat. Misiunea lui este să filtreze aerul care intră în Casa Albă și să îl păstreze curat. Când Donald Trump a intrat în birou, un sistem de aer condiționat de 27 de ani a fost înlocuit în timpul renovărilor. Cu toate acestea, au existat momente în care nu era disponibilă aer condiționat la Casa Albă (bine, pentru că nu a fost creată încă), iar președinții petreceau lunile fierbinți la reședința de vară.

Din nou, cultura populară este plină de scenarii înspăimântătoare de invazii de zombi, iar uneori imaginația noastră vine cu propriile noastre idei. Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată dacă  Pentagonul are un plan de supraviețuire a apocalipsei zombie? Ei bine, da . Documentul este intitulat „CONOP 8888”. Este un plan real, bine pregatit si detaliat al unei lupte impotriva zombiilor. Cu toate acestea, oficialii spun că planul nu semnalează deloc că o invazie a zombiilor se află la orizont. Este de fapt un modul de instruire care și-a dovedit eficiența de mai mulți ani. Deci nu trebuie să ne mai fie frică – Pentagonul ne va salva pe toți.

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Opreşte îmbătrânirea în 20 de zile urmand aceste reguli! 2221Poftă bună la „OTRAVĂ"! De unde vin peștele și fructele de mare, atât de scumpe şi „sănătoase" 183

Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 553MULȚUMIM EROILOR DIN LINIA 1: 206 dintre pacienți au fost declarați vindecați. 22514 exemple care dezvăluie esența logicii masculine și feminine 141Doua femei din Romania printre primii 35 de Inovatori ai MIT sub 35 De Ani 57A murit strănepotul lui Mihail Sturdza domnitor al Moldovei ,prințul Mihai Dimitrie Sturdza 2112 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile 315Al Bano se căsătorește din nou la 75 de ani 2953Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 1916
SuperClipuri.com 2022