SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Apeductul Veluwemeer din Olanda pare sa incalce toate legile fizicii!
Deși ființele umane au tendința de a deteriora planeta si ruina habitatul natural în numele extinderii infrastructurii, trebuie să recunoaștem că oamenii sunt destul de buni în a realiza construcții impresionante.

Deşi natura este cea care ne delectează cu cele mai incredibile creaţii ale sale, omul poate crea construcţii nu mai puţin spectaculoase. Printre acestea se numără şi apeductul Veluwemeer din Olanda. Fiind deschis încă în 2002, acest apeduct impresionează şi astăzi cu arhitectura sa.

În locul unui pod convenţional sau un tunel subacvatic, arhitecţii au construit un apeduct ce-ţi taie respiraţia şi face feste imaginaţiei. Este un pod de apă construit într-o zonă îngustă a lacului Veluwemeer, ce trece deasupra maşinilor! Având 25 de metri în lungime, 19 metri în lăţime şi trei metri în adâncime, pe acest pod de apă pot circula bărcile mici, în timp ce sub apă circulă automobilele.

Zilnic în jur de 28,000 de automobile trec pe sub podul de apă pe traseul N302 în apropierea oraşului Harderwijk. Nu este singurul apeduct de acest fel din lume, însă de departe este unul dintre cele mai impresionante. Cât de impresionant este acest apeduct olandez, puteţi vedea în filmuleţul de mai jos!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

ÎNTREBĂRI SIMPLE, RĂSPUNSURI COMPLICATE 84Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi jumatate . Decizia este definitivă ! 324

20 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA! 614217 tatuaje izbitoare care au invins sistemul 27113 Lucruri care s-au schimbat de-a lungul tImpului pana au ajuns sa fie de nerecunoscut 3705Mori de RAS ! Moldovenii se distreaza la NUNTA asta care si cum POATE - VIDEO 11849417 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3946Câte pătrate se ascund în această imagine? 72Oraș antic foarte bine conservat identificat de cercetătorii americani pe fundul Mării Negre, la o adâncime de şase metri sub stratul de nisip 107Adevaruri despre zodia Taur – Cea mai încăpățânată zodie 2419
SuperClipuri.com 2022