SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor şi o fetiţă! „Este ceva absolut extraordinar”
Radu Vâlcan vorbeşte despre al treilea copil, dar ne-a dat şi câteva detalii din culisele reality show-ului „Insula Iubirii”. Cunoscutul prezentator TV şi soţia lui îşi doresc să fie părinţi şi de fetiţă.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu se gândesc deja la al treilea copil. Aceştia vor să aibă şi o fetiţă.

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Cât despre noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, Radu Vâlcan spune că va fi unul plin de surprize.

„A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele. Spuneai că momentul acela a fost cel mai greu moment de când filmaţi emisiunea. Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda.

Ce părere ai despre aceste situaţii care par atât de solide se despart atât de uşor? Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta. Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor”, a povestit Radu Vâlcan.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un român a cumpărat 500.000 de măşti şi a păzit TIR-ul în care le-a transportat cu arme de război 8567 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 1615

Momentul socant in care tanara este impinsa in fata metroului, la statia Dristor. VIDEO 957Fii atentă pe cine alegi! Ei sunt cei mai buni bărbați din zodiac! 113920 de oameni care fac greșeli stupide, fără a realiza acest lucru 317421 de oameni care și-au dorit un câine, dar au obținut un "prieten urias" 609Dacă trebuie să ceri iubire, atunci nu este iubire... 143Incredibil ! Acest Caine extrem de Talentat poate balansa orice lucru pe capul sau.. Nu ai mai Vazut asa Ceva.. VIDEO 19220 de fotografii care pot schimba modul în care vedeți lumea în doar 5 minute 166124 de oameni care incalcă orice regulă intr-un mod absolut hilar 358
SuperClipuri.com 2022