SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută.
De-a lungul anilor, am văzut multe sărituri de la înălțimi incredibile. Una dintre cele mai impresionante s-a produs dintr-un balon atmosferic, din stratosferă, aproximativ 39000 de metri. Toate tentativele menite să depășească recorduri au folosit însă echipamente speciale menite să asigure siguranța săritorului, cea mai simplă dintre ele fiind o parașută. Se pare însă că există și excepții de la regulă.

În vârstă de 42 de ani, săritorul a vrut sa depaseasca un record mondial, performanță pe care a și reușit-o, rămânând în viață după eveniment. Acesta a apelat la o plasă pentru a-i amortiza căderea.

Pentru că este foarte probabil ca voi să nu vă angajați niciodată să faceți astfel de gesturi extreme, acesta este unul din clipurile pe care nu trebuie să le ratați. Căderea de la 6800 de metri, cu o viteză din ce în ce mai mare, a durat aproximativ 2 minute și sa încheiat în momentul în care Aikins a căzut cu spatele în plasă. Pe lângă faptul că este primul deținător al unui astfel de record, sunt de părere că va mai trece mult timp până vom vedea recordul depășit de alt inconștient.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 semne importante care ne indica că organismul este foarte stresat 395220 de fotografii amuzante care ne arata cu ce probleme se confrunta oamenii inalti in fiecare zi 526

20 de persoane care au fost surprinse de vreme si au actionat in cel mai amuzant mod 3736 Femei celebre și frumoase care au fost odată bărbați 302622 de fotografii care dezvăluie mai multe despre trecut decât orice carte de istorie 95820 de persoane carora vremea le-a jucat feste! 45393 zodii care vor avea parte doar de ghinion în luna august 207828 de Oameni excepționali care au făcut această lume un loc mai bun 32218 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2020 6019 persoane cu părul excentric care nu pot trăi o zi fără atenție 426
SuperClipuri.com 2022