SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc
Gabriella Papadakis, în vârstă de 22 de ani, și partenerul ei Guillaume Cizeron, 23 de ani, sunt unii dintre marii favoriți la medalia de aur la dans pe gheață.

În timpul programului scurt, rochia Gabriellei a cedat și s-a desprins, astfel că patinatoarea a ajuns cu un sân la vedere în fața fotografilor. După programul care i-a plasat pe locul 2 provizoriu, franțuzoaica avea ochii în lacrimi.

”Mi-a distras atenția. E cam cel mai negru coșmar care mi se putea întâmpla la Jocurile Olimpice. Mi-am spus că nu am de ales, trebuie să continui și asta am făcut. Cred că putem fi mândri de noi că am realizat acestă evoluție bună în ciuda a ceea ce s-a întâmplat.”, a comentat Gabriella.

Din cauza momentului jenant, perechea a pierdut puncte la prezentare si a terminat pe locul 2, la aproape 2 puncte în spatele canadienilor Tessa Virtue şi Scott Moir.

Guillaume Cizeron a spus că e frustrant că au pierdut puncte din cauza a ceva ce nu puteau controla: ”E doar un costum, e ceva stupid, sunt dezamăgit un pic.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi? 36735 de fotografii care ne arata ca designerii clar au si zile mai putin inspirate 3179

Iunie rămâne luna neagră pentru 4 zodii. Li se întâmplă doar lucruri rele 875Un miliardar elvețian a donat un miliard de dolari, pentru a salva planeta 2692525 de aparitii pe covorul rosu despre care toată lumea a vorbit în 2020 31Cum arată standardele de frumusețe feminină în diferite țări din întreaga lume 53910 lucruri banale care ne expun la mult mai multe radiații decât credem 127010 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 115410 sfaturi oferite de trupere speciale Americane care vă pot ajuta să supraviețuiți in diferite situatii 9096 exerciții care pot face ficatul să funcționeze la maximum 352
SuperClipuri.com 2022