SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Lucruri neobișnuite despre zodia Berbec: Ei pur și simplu sunt cei buni!
Fiecare semn zodiacal are posibilitățile sale ascunse și calități neobișnuite. Dacă te-ai născut în perioada cuprinsă între 21 martie până pe 20 aprilie, atunci ești un reprezentant al nativilor din zodia Berbec. Elementul acestui semn este focul.

Femeile-Berbec sunt foarte senzuale și simt asta. Ele sunt capabile să ghicească dorințele și gândurile bărbaților. La prima vedere par a fi niște scorpii, însă asta nu este deloc așa.

Bărbații – Berbec pot crea impresia unor oameni simpli dar necivilizați, care se dau mereu cu părerea, însă nici asta nu este chiar așa în realitate. Sunt adesea infantili sau din contra încearcă să arate prea maturi și experimentați. Berbecii sunt prieteni excelenți, însă este aproape imposibil să aveți o relație fără certuri.

Iată 10 lucruri interesante despre nativii din zodia Berbecului:

1.Foarte puțini reprezentanți ai acestui semn zodiacal îi permit interlocutorului să spună tot ce are de spus. Au obiceiul de a întrerupe, ceea ce poate fi cu adevărat iritant.

2.Berbecul niciodată nu te-ar provoca la un conflict, el îți va spune totul în față, însă dacă tu vei fi primul care va ataca, atunci vei întâlni o rezistență destul de puternică.

3.Aproape fiecare om născut în zodia Berbecului își dorește să se poată certa astfel, încât să-și exprime complet și clar emoțiile și intențiile. Aceștia nu sunt capabili să construiască un discurs destul de agresiv. Este mai simplu de explicat cu pumnii, decât cu cuvintele.

4.Mulți consideră că Berbecii sunt duri, însă asta nu este așa. Ei pot deveni cei mai grijulii și buni prieteni, tați, mame, bunici și bunei. Ei uită foarte repede ofensele, dar și sunt foarte amuzanți când se supără.

5.Berbecii urăsc durerea de dinți mai mult decât oricare alt semn zodiacal. Le este frică de ea, îi scoate din minți. Sunt înfuriați, că nu pot face nimic cu asta.

6.Ei adoră să facă lucruri plăcute oamenilor și în același timp nu așteaptă nimic înapoi. Le place să vadă cum oamenii se bucură de cadourile lor, de compania lor, de zâmbetul lor și de grija care o oferă. Berbecii sunt niște prieteni foarte buni.

7.Berbecii nu știu să piardă. Este o calitate înnăscută. Chiar dacă se întâmplă să piardă, vor găsi mii de scuze și pretexte pentru a se justifica. Nu vor să te scoată din fire, doar așa sunt ei de la natură.

8.Nativii din zodia Berbecului pot trăi fără a avea un partener sexual mai mult decât oricare alții. Ei se concentrează pe alte treburi, pe serviciu sau alte probleme. Desigur, nu sunt indiferenți față de viața personală, însă sunt foarte răbdători în acest sens.

9.Cu acești oameni întotdeauna se întâmplă lucruri curioase, despre care ei povestesc prietenilor și de care râd împreună. Astrologia nu poate explica acest fenomen, așa că într-adevăr este un lucru interesant și neobișnuit.

10.Berbecii sunt oameni buni. Dacă dorești să găsești cel mai bun om din lume, caută-l printre nativii din zodia Berbec.

Nu există Berbec, care nu s-ar contra cu tine pentru a-și dovedi adevărul. Sunt niște luptători devotați ai dreptății. Aceștia adesea lucrează în calitate de avocați, activiști, politicieni sau sportivi. Nu stau pe loc, însă nici prea dinamici nu pot fi numiți.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O angajată a reclamat că a fost strânsă de gât de managerul Spitalului Blaj. Primarul o trimite la psihiatru și o amenință cu ancheta disciplinară 273TRATAMENT NATURISTE: Infecțiile tractului urinar 72

Fără vacanță de Paști pentru elevi 5Unic in lume „satul de marmura" se afla in Romania si o sa devina curand cel mai vizitat loc din tara!!! 83Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 52210 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 292716 Imagini incredibil de rare pe care probabil nu le-ați văzut niciodată 96016 Femei care au avut curajul să schimbe lumea 229Castelul Cantacuzino, un loc superb din Busteni pe care orice roman trebuie sa il vada!! 80Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124
SuperClipuri.com 2022