SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări
De îndată ce prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat casatoria au început discuțiile despre nunta lor. Și este explicabil: o nunta regala este o ceremonie minunata si frumoasa care atrage atentia tuturor. Insa toate pregatirile pentru nunata au fost atent alese si toata lumea a fost extrem de implicata ca totul sa iasa perfect pana la ultimul detaliu.

Este impresionant de eforturi au fost depuse ca toata lumea sa fie multumita mai ales ca acestia au avut sute de invitati din toata lumea iar nunta a fost transmisa in toata tarile. Insa nu la toate casele regale este la fel. In acest articol va prezentam 10 moduri diferite in care casele regale isi organizeaza nuntile.

Nunta lui William și Catherine a făcut multă zgomot: ceremonia a fost difuzată în direct pe canalul YouTube regal, iar 72 de milioane de persoane au vizionat-o. Au fost mai mult de 1900 de oaspeți, iar regina ia împrumutat lui Kate tiara.

Nunta lui Moulay Rachid și a lui Oum Keltoum Boufares a avut loc în conformitate cu tradițiile marocane și a durat timp de 2 zile. În această fotografie, puteți vedea în timpul ritualului de pictare cu henna: există o credință că acest ritual aduce fericire și prosperitate.

Un descendent al monarhilor britanici și un designer de origine rusă a avut ceremonia de nuntă în principala Biserică luterană hanoveriană. Ceremonia a fost ca in basme. Din nefericire, tatăl mirelui nu a participat la sărbătoare, fiindcă era împotriva acestei căsătorii.

Deși ambii parteneri sunt aristocrați, ei au decis să nu urmeze tradiția: o ceremonie civilă a avut loc la Primăria Luxemburg. Toate ceremoniile anterioare au fost la Palatul Marelui Ducat. Dar cuplul nu a refuzat să aibă o ceremonie religioasă tradițională și a avut loc a doua zi.

Prințesa Hafizah este fiica sultanului din Brunei. Hassanal Bolkiah, tatăl ei, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Nu e de mirare că nunta era cu adevărat de lux! Ceremonia a avut loc în camera tronului a unui palat cu 1.700 de camere, iar celebrarea a durat câteva zile.

Un nepot al regelui Belgiei și o nobilă italiană și-au făcut nunta la Roma. Cuplul a primit o binecuvântare de la Papă și multe alte familii regale au sosit să se bucure de ceremonie.

Ceremonia de nuntă a avut loc la cetatea și la mănăstirea budistă Punakha Dzong (adică „palatul unei mari fericiri”), în conformitate cu tradițiile budiste. Întreaga țară a sărbătorit nunta: fiecare oraș a organizat un festival care a durat 3 zile în cinstea noilor soți.

Nunta lui Victoria și a antrenorului ei personale a fost atât de magnifică încât a fost numită cea mai mare nuntă regală de la căsătoria prințului Charles și Diana Spencer. Mulți suedezi erau nemulțumiți din cauza sumelor uriașe de bani cheltuite. Dar cel puțin mireasa purta un voal pe care suedezii l-au purtat de 150 de ani.

Ceremonia de nuntă a avut loc la casa frateli mirelui (regele Abdullah al II-lea).

Nunta a avut loc în Franța, țara de origine a fiicei diplomatului Adelaide. Ceremonia civilă era destul de simplă: erau doar 40 de oaspeți, dar nunta arăta ca o adevărată ceremonie regală.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de creații de designeri pe care trebuie sa le privim de doua ori pentru a le intelege 67Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1084

15 fotografii care te pot face sa simti soarele arzator doar privindu-le 315Primele 4 meserii care vor dispărea în 25 de ani. Oamenii vor avea colegi roboți 2187Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 49285 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 935Aceasta este cea mai TARE executie a unei lovituri libere care a existat vreodata. Nu trebuie sa o ratezi! Vezi VIDEO 50334Românul care a cucerit aurul mondial la matematică. „Este vorba despre idei şi raţionament, mai puţin despre formule“ .Merită să îl facem cunoscut ! 26Răzvan Vîrtan, elevul de 10 la BAC, campion mondial la Robotică: „Investim prea puţin în învăţământ şi aşteptăm rezultate. Nu reuşim să ajutăm copiii buni să se dezvolte” 13933 Fotografii extraordinare istorice care vă vor lăsa uimiti 274
SuperClipuri.com 2020