SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii”
Tudor Chirilă cheamă românii în stradă și nu este prima oară când se implică în acțiunile de protest împotriva actualei guvernări.

„Există tendința de a minimaliza importanța protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieșitul în strada că ăștia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greșit.

Ce am fi avut fără proteste? Păi, simplu, o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul.
Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE.

Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem.

Acum nu mai au bani de salarii. Iar pensiile se plătesc din împrumuturi, adică din bani pe care nu îi au și pe care îi vor plăti până și nepoții pensionarilor de azi.

Au spus Comisiei Europene că vor îngheța salariile în 2019. Deci tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă.

Și atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare. Și poate atunci vom începe să nu mai votăm hoți. La aceste concluzii dacă se va ajunge va fi și pentru faptul că s-a protestat. Oricât de puțini am fi, oricând”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Biserica scufundata din lacul Belis!!! Un monument care ascunde o istorie tristă!! 30245 de SFATURI ale unei doamne de 90 de ani – Merită recitite săptămânal 510

20 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA! 6142Un Singur Sâmbure Elimină Toate Pietrele Din Rinichi – O Veche Rețetă Indiană 3343325 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 185812 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1271Adevaruri despre zodia Taur – Cea mai încăpățânată zodie 241920 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 27617 Utilizări ale foliei de aluminiu care ne fac să regretăm că nu le stiam mai de mult 90017 ilustrații ale unui artist care a trebuit să-și părăsească tara pentru a spune adevarul despre lumea moderna 91
SuperClipuri.com 2022