SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Daniela Machidon, studenta in anul I la medicina a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea sa la „Românii au talent"
Talentul nu tine cont de varsta, de locul in care ne nastem si nici macar de meserie pe care o avem sau pe care dorim sa o facem. El apare ca un dar divin si noi trebuie sa stim cum sa il crestem cat mai frumos si sa impresionam lumea cu el. Acesta este si cazul Daniela Machidon, o tanara de 18 ani, studenta la medicina care a reusit prin interpretarea sa de la „Romanii au talent” sa uimeasca atat juruiul cat si o intreaga tara.

La finalul reprezentatiei tanara a primit butonul auriu de la Florin Calinescu, buton care o trimit direct in semifinale. Toata lumea a fost extrem de emotionata cand au auzit cat de frumos canta aceasta fata.

Supranumită deja „vocea care vine din afara universului”, Daniela a luat biletul direct în semifinala concursului.

„A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a spus Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

Tânăra își face studiile la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din capitală. Cu toate acestea mare ei pasiune este muzica.

Daniela este studentă, în primul an, la Medicină. Părinții nu isi doreau neapărat ca ea să facă aceasi meserie ca si ei, pentru că știu cât este de greu, dar acum s-au mai acomodat cu ideea si o sustin in tot ce isi doreste sa faca. Ambii părinți lucrează în sistemul medical – tatăl este chirurg mamolog, mama este asistent medical. Daniela și-ar dori să se specializeze pe chirurgia estetică și plastică sau să fie chirurg mamolog la fel ca tatal sau.

Speram insa ca pe langa cariera de medic care o asteapta sa vedem si o tanara artista dornica de afirmare care sa ne incante cu reprezetatiile sale.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arată vedetele emisiunilor noastre TV preferate în viața reală cand nimeni nu le filmeaza 445Acestea sunt cu siguranta cele mai stranii obiceiuri care au loc la nunta!! Furatul miresei este banal pe langa acestea!! 382

Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului 23717 fotografii „Wow" care ne dovedesc ca nimic nu ne mai poate surprinde 367610 lecții pe care le înveți într-o viață 28425 de fotografii care arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 2571Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 46524 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 2228Este nervul Vag cheia bunăstării? 122Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent! 47
SuperClipuri.com 2022