SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO / Simtea o iritatie in ureche si a mers la spital. Vei fi ingrozit cand vei afla ce i-au descoperit medicii!

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Shreya Darji este o feti???? de 12 ani din India care a sim??it din luna august a anului trecut c?? are o irita??ie ?n ureche, dar medicii au fost ??oca??i atunci c??nd micu??a a venit la control.
\r\n
\r\nDoctorii au descoperit c?? Shreya Darji avea c?? un cuib de o mie furnici ?n urechea ei. Aceste insecte se ?nmul??esc foarte repede, iar c??te 10 furnici ies zilnic din urechea ei, potrivit dailymail.co.uk.
\r\n
\r\nChiar dac?? micu??a a f??cut nenum??rate tratamente, furnicile continu?? s?? se ?nmul??easc??.
\r\n
\r\nFata a f??cut toate analizele ??i medicii au constatat c?? nu este ?n pericol ??i c?? nu i-au fost afectate alte p??r??i ale corpului. Se pare c?? Shreya este crescut?? ?n condi??ii normale, iar medicii nu au putut explica cum a ajuns un cuib de furnici ?n urechea ei.
\r\n

Categorie: Socant Videoul a fost incarcat pe 09 November, 2016
Mai multe video de pe site

Așa se rezolvă un COCALAR care NU vrea să prezinte actele. Ia fiți atenți ce îi face acest polițist! (VIDEO) 12255VIDEOCLIPUL ăsta a SOCAT milioane de oameni din întreaga lume. Încă din prima secundă vei vedea DE CE! 39415

Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 21157Vezi cum si-au salvat viata...VIDEO 14451Ne mândrim cu ROMÂNCA noastră ? Cătălina Ponor a lăsat juriul fără cuvinte de la Campionatul European de Gimnastică ! Merită aprecierile noastre ? - VIDEO 4433O melodie de NUNTA care iti provoaca FURNICATURI ! Publicul a ramas fara cuvinte.. VIDEO 109811Uite în ce CONDIȚII INUMANE sunt ținuți ROMÂNII să lucreze în Germania.Ți se rupe inima.. vezi VIDEO 64191Băiatul a venit de la muncă și A GĂSIT-O PE IUBITĂ în PAT cu… A fost la un pas să facă infarct când a văzut cu cine este – VIDEO 10794Cel mai Sexy dans care l-ai vazut vreodata, la final ambii dansatori ramin fara nici o haina.. VIDEO 105250Mama si Fiul ei au Dansat un dans INCREDIBIL de frumos la o NUNTA - VIDEO 114705
SuperClipuri.com 2018, Cele mai interesante articole de pe internet