SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO / Simtea o iritatie in ureche si a mers la spital. Vei fi ingrozit cand vei afla ce i-au descoperit medicii!

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Shreya Darji este o fetiţă de 12 ani din India care a simţit din luna august a anului trecut că are o iritaţie în ureche, dar medicii au fost şocaţi atunci când micuţa a venit la control.
\r\n
\r\nDoctorii au descoperit că Shreya Darji avea că un cuib de o mie furnici în urechea ei. Aceste insecte se înmulţesc foarte repede, iar câte 10 furnici ies zilnic din urechea ei, potrivit dailymail.co.uk.
\r\n
\r\nChiar dacă micuţa a făcut nenumărate tratamente, furnicile continuă să se înmulţească.
\r\n
\r\nFata a făcut toate analizele şi medicii au constatat că nu este în pericol şi că nu i-au fost afectate alte părţi ale corpului. Se pare că Shreya este crescută în condiţii normale, iar medicii nu au putut explica cum a ajuns un cuib de furnici în urechea ei.
\r\n

Categorie: Socant Videoul a fost incarcat pe 09 November, 2016
Mai multe video de pe site

Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 507422 de fotografii care pot înnebuni pe oricine in doar cateva secunde 53

Câinele fără adăpost cară bolul oriunde merge în speranţa că cineva i-l va umple cu mâncare 2254510 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie 1404Cum s-a trait in Romania in anii ’70- ’80? Cine spune ca se murea de foame si nu aveam nimic va minte!!! 14017Ce face acest caine maidanez pentru o bucata de paine. Iti vor da lacrimile! 11215Bebelusul si aceasta pisica te va cuceri.. cel mai DRAGUT video care l-am vizionat pe net - VIDEO 88624 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 1481Indiferent cât efort vei face, în aceste locuri trebuie neapărat să ajungi! Te vei simți ca în Rai 88Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 881
SuperClipuri.com 2022