SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO / Simtea o iritatie in ureche si a mers la spital. Vei fi ingrozit cand vei afla ce i-au descoperit medicii!

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Shreya Darji este o feti???? de 12 ani din India care a sim??it din luna august a anului trecut c?? are o irita??ie ?n ureche, dar medicii au fost ??oca??i atunci c??nd micu??a a venit la control.
\r\n
\r\nDoctorii au descoperit c?? Shreya Darji avea c?? un cuib de o mie furnici ?n urechea ei. Aceste insecte se ?nmul??esc foarte repede, iar c??te 10 furnici ies zilnic din urechea ei, potrivit dailymail.co.uk.
\r\n
\r\nChiar dac?? micu??a a f??cut nenum??rate tratamente, furnicile continu?? s?? se ?nmul??easc??.
\r\n
\r\nFata a f??cut toate analizele ??i medicii au constatat c?? nu este ?n pericol ??i c?? nu i-au fost afectate alte p??r??i ale corpului. Se pare c?? Shreya este crescut?? ?n condi??ii normale, iar medicii nu au putut explica cum a ajuns un cuib de furnici ?n urechea ei.
\r\n

Categorie: Socant Videoul a fost incarcat pe 09 November, 2016
Mai multe video de pe site

Dacă o să vezi acest CAMION pe autostradă să nu fii surprins, acesta o să înlocuiască vechile modele în câțiva ani! Privește ce TARE este să conduci un astfel de camion! 16410Cea mai frumoasa muzica populara.. Suna-n toata Europa - vezi VIDEO 252590

Niciodată, dar NICIODATĂ nu te pune cu poliția din America. Acest videoclip îți va arăta DE CE! 44532Femeiea ii intrece pe toti.. Vezi cat de PROVOCATOR se misca pe ringul de dans - VIDEO 70335Trei preoti canta dumnezeieste acest COLIND.. L-am ascultat de 100 de ori - VIDEO 142176Vezi la ce este gata aceasta Fata pentru un IPhone.. Am ramas fara cuvinte - VIDEO 75597Un grup de Români au Impresionat o Lume întreagă cu Dansul lor din Piața Sfatului, Brașov. Felicitări! 53270O lingurita de ulei de masline pe stomacul gol iti poate salva viata.. Vezi cum ! 9322Acest instructor auto habar nu avea ca eleva lui este pilot de raliu. Priviti ce a urmat! VIDEO 37937Vezi ce Draguri sunt acesti Bebelusi.. Se saruta pe Buze iar reactia lor te va face sa razi.. VIDEO 13149
SuperClipuri.com 2018, Cele mai interesante articole de pe internet