SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 exerciții care pot face ficatul să funcționeze la maximum
Nutriția începe în ficat, iar pentru asta trebuie sa avem grija sa functioneze la capacitate maxima. Când ne gândim la organele vitale, mulți dintre noi ne gandim la inima si plamani insa  nu trebuie sa ne neglijam nici ficatul care este responsabili pentru transformarea nutrienților din dieta noastră în substanțe pe care corpul le poate utiliza efectiv. Este important să-l păstrați puternic și sănătos, astfel încât acesta să funcționeze cât se poate de bine și putem face acest lucru practicând anumite exerciții care îl stimulează.

Folosind aceste exercitii putem face ficatul sa fie mult mai sanatos si sa functioneze la capacitatea lui maxima pentru a reusi si noi sa fim sanatosi si plini de energie.

Această mișcare se întindere  stimuleaza ficatul sa functioneze mai bine prin a face munca trunchiului și facilitarea circulației. Acesta vă va pregăti ficatul pentru a capta mai bine nutrienții din alimentele pe care le-ați mâncat în timpul zilei.

Cum se face:

Răsucirea corpului dumneavoastră necesită o cantitate mare de efort care ajută la circulația și oxigenarea corectă a ficatului. Organul va primi un impuls de energie și va direcționa fiecare nutrient pe care l-ați consumat acolo unde corpul are nevoie de el.

Cum se face:

Acest exercițiu va pune puțină presiune pe ficat, care va acționa ca un  masaj ș ii va furniza oxigen  , ajutându-vă să vă mențineți sănătoși.

Cum se face:

Când antrenamentul dvs. contractează și vă relaxează secțiunea mijlocie, vă exercitați organele, inclusiv ficatul. Făcând câteva exerciții zilnice de abdomen vă veți tonifica ficatul, veți stimula circulația în zonă și îl veți face mai rezistent la stresul zilnic.

Cum se face:

Această poziție va permite ficatului să se relaxeze în timp ce primește stimularea manuală prin masaj , ceea ce va promova funcționarea optimă. Este ca și cum i-ai da o pauză pentru a putea să se întoarcă la muncă cu mai multă energie.

Cum se face:

În medicina tradițională chineză, stresul și amărăciunea pot provoca un dezechilibru fizic în ficat, făcându-l să sufere. Acest exercițiu va relaxa tensiunea musculară și va combate orice grăsime aderată la ficat, permițându-i să se descurce mai bine .

Cum se face:

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românca de 26 de ani care conduce o navă de 30.000 de Cai Putere! Merita sa distribuim si lucruri pozitive, nu? 1217111 ilustrații haioase care arată modul în care viața omului se schimbă după căsătorie 2269

„Daca oamenii ar sti ce efect tamaduitor are URZICA, n-ar mai cultiva decat urzici!” Maria Treben 3103De ţinut minte! Neurochirurgul Ciurea ne învaţă cele zece “porunci” care ne ţin sănătoşi 194413 cupluri care se ocupă de problemele familiei mai bine decât orice psiholog 172„Internet vs. realitate" adevarul din spatele pozelor perfecte de pe retelele de socializare 16823 de câini care si-au surprins stapanii cu lucrurile pe care le fac 23399 de fapte rapide și fascinante despre corpul uman 748Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare 387Top 10 cele mai mari invenţii româneşti, care au schimbat lumea 618
SuperClipuri.com 2022