SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 lucruri minunate dar și ciudate pe care le veți găsi numai în Japonia
Japonia este o țară incredibilă si mereu ne uimeste cu lucrurile pe care le putem gasi aici, dar mai ales prin culutra lor total diferita de a noastra. Ceea ce ne incanta cel mai mult la  Țara Soarelui Răsare este că produce rapid multe lucruri minunate și utile în fiecare an. Nu putem decât să admirăm toată frumusețea și splendoarea culturii japoneze și sa asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce alte inventii mai scot acestia in fiecare an.

Aici putem vedea o multime de lucruri dar si obiceiuri care sunt diferite de tot ce vedem in restul lumii. Daca tehnologia este una foarte avansata se pare ca si oamenii ii tin pasul si au un stil de viata foarte diferit de al nostru. In acest articol va prezentam prin 16 poze cat de diferita este viata in Japonia fata de restul lumii.

Fiecare stație are o combinație de  numere și litere pentru a ajuta străinii să călătorească în jurul orașului destul de ușor, chiar și cu o cunoaștere minimă a limbii japoneze.

Oamenii din Japonia își iau munca atât de serios încât este aproape o onoare să stați la birou pentru orele suplimentare. De obicei își lucrează atat de mult incat  uneori adormi oriunde – fie in transportul public fie pe stradă.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 214818 fotografii cu ajutorul carora putem vedea cum arata astazi cateva legende de la Hollywood 498

Femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi – la o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui 2290616 secrete din avion pe care doar pilotii si insotitorii de bord le stiu 1192Prajitura felii de lamaie.. Reteta completa 687O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 130347Fata asta a uimit tot globul pamantesc ! Toata sala a inceput sa planga, iar juriul apasa isteric pe butoane! Un talent de la Dumnezeu - VIDEO 29223O scrisoare de mulțumire pentru acei prieteni care vor fi întotdeauna o parte din viața mea 6810 fotografii care ne arată puterea voinței umane 72Elevii romani au obtinut aurul la olimpiada de fizica din Rusia 9022
SuperClipuri.com 2022