SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum"
Ei, nimic nou sub soare, doar că astrul apare mai rar în această primăvară, iar mama proștilor e gravidă mereu…
Andrei Nicolae Popa, lliderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, a dat peste cutia cu vorbe și-a vărsat-o direct pe contul său de Facebook, unde oricine poate citi cu voie bună în suflete faptul cum „telefeii” (TFL – Tineri Frumoși și Liberi = tefelei N.R.) sunt îndemnați să aibă grijă ca nu cumva la referendumul pe tema definiției constituționale a familiei să participe și părinții și bunicii, mai slabi la minte în viziunea domniei sale.

„Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”, a scris Andrei Nicolae Popa pe pagina de facebook, conform dcnews.ro.

După ce citești o asemenea declarație, nu-ți bântuie prin cap altă idee decât că cel care a formulat-o are perfectă dreptate, dar doar în ceea ce-l privește, referitor la părinții și bunicii domniei-sale… Pentru Andrei Nicolae Popa, informarea cu claritate a cetățeanului, liberul arbitru par a fi niște chestii democratice perimate, iar stalinistul dicton „cine nu-i cu noi, e împotriva noastă” e o condiție suficientă pentru a progresa.

Iar despre perspectivele schimbării clasei politice în România, nu putem spune altceva decât că sunt năucitoare, privind la Andrei Nicolae Popa, aproape de a fi un produs al școlii de științe politice din România, pentru că prin actuala mai găsești și oameni care au bun simț,

În concluzie, îi putem recomanda domnului Andrei Nicolae Popa să evite să pună în planurile sale de viitor să devină părinte, nu de alta, dar urmașii săi vor avea tot dreptul să-l declare mai slab la minte, poate, pe bună dreptate!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O profesoara a dansat provocator la Balul Absolventilor. Miscarile ei le-a aprins imaginatia elevilor. Petrecerea s-a terminat cu scandal 2576Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 4438

Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 168„Omul de Fier"!! Construit in urma cu mai bine de 50 de ani atrage turisti din toata lumea!!! 5035 metode prin care să scapi de „dispoziția proastă” în doar 5 minute 39820 de fotografii din Coreea de Nord care au fost interzise in această țară. Priviți de ce! 21512 imagini care dovedesc că celebritățile sunt oameni obisnuiti, la fel ca noi 174TRATAMENT NATURISTE: Infecțiile tractului urinar 7318 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 30235 lucruri pe care să nu le cauți pe Google 1744
SuperClipuri.com 2022