SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Nouă asistente dintr-o secție au rămas gravide în același timp. Explicația șefului
Unde te uiţi, vezi o asistentă însărcinată. Se întâmplă la un spital din Maine, Statele Unite, care are într-o singură secţie, nouă angajate cu burtică.

Colegele spun că nu s-au coordonat în niciun fel, dar că soarta a făcut ca ele să rămână însărcinate aproape în acelaşi timp.

Cele cu sarcina mai avansată trebuie să nască luna viitoare. Iar altele vor naşte până în iulie. “O fi ceva în apă”, s-a amuzat şi directorul spitalului.

Sunt multe moduri in care poti ramane insarcinata fara sa iti dai sema!

Ca de exemplu folosirea metodei calendarului pentru urmarirea perioadei fertile
Sa nu intelegeti gresit – este foarte bine sa va cunoasteti corpul si sa stiti despre perioada fertila. Este o idee foarte buna pentru a va intelege corpul si sa va stiti cu aproximatie perioadele de ovulatie. Dar nu este un mod garantat de a va proteja de o posibila sarcina. Dr. Minkin ne recomanda sa ne amintim ca spermatozoizii pot trai in vag1n timp de pana la 5-7 zile, astfel incat, chiar daca ai facut dragoste cand nu erai la ovulatie, ai putea ovula cateva zile mai tarziu timp in care spermatozo1zii sunt prezenti si astfel ramai insarcinata.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 1312Orice Gospodina trebuie sa vada asta.. Cum poti sa gatesti aceasta gustoasa si frumoasa placinta ? Imi lasa gura apa cand vizionez acest video - VIDEO 41773

10 semne ca ai găsit un soț ideal. Crezi ca l-ai gasit? 117022 de fotografii care sunt mult mai hilare dacă le privim cu zoom 202Ce se întâmplă când oamenii au o abordare creativă a fotografiilor lor de vacanță 87220 de fotografii care au fost facute la momentul perfect 2866Scrisoare deschisă către medici: Daca astăzi v-ar lua foc casa cum v-ati simti daca pompierul ar astepta “Plicul” stand cu cisterna plina langa flăcările care va mistuie 25075Sfaturile psihologului Gerald Rogers – 19 moduri de a vă salva căsnicia 106Ne îmbolnăvim prea des pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi 38910 curiozități interesante despre Marea Moartă 603
SuperClipuri.com 2022