SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată
Cu totii ne dorim sa avem o casa curata si aranajata iar pentru asta muncim ore in sir pentru a face ordine si a pastra totul in curatenie. Insa de multe ori muncim destul de mult pentru a curata unele lucruri si ne-ar prinde bine putin ajutor. Desi folosim tot felul de solutii de curatare acestea nu sunt mereu asa de eficiente precum am crede si de multe ori se intapla sa nu aiba chiar nici un efect.

Următoarele 14 sfaturi sunt extrem de strălucitoare pentru a vă menține casa curată și, mai mult, toate acestea sunt cu adevărat rapide și ușor de făcut. tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos si casa dumneavoastra o sa straluceasca.

Scoateți niște săpun pe un burete umed, apoi frecați-l cu ceva pentru a obține o cantitate bună de spumă. Puneți buretele în cuptorul cu microunde, porniți-l la o putere minimă timp de 30 de secunde. Deschideți ușa și ștergeți cuptorul cu microunde din interior. În acest fel, curățarea cuptorului cu microunde nu este numai mult mai ușoară, dar va ajuta, de asemenea, să elimine orice miros  și microbi lipiți de burete.

 Pentru a le face să pară că sunt din nou noi, trebuie doar să le stropiți cu bicarbonat de sodiu, lăsați-l câteva ore și apoi să-l presați. Toate urmele murdăriei și mirosurilor vor dispărea. Această metodă funcționează și cu o canapea veche.

Combinația de sare și lămâi este o unealtă excelentă pentru curățarea plăcilor de tocat din lemn. Odată ce ați acoperit blatul în sare și l-ați șters cu o lămâie tăiată, pur și simplu clătiți-o cu apă fierbinte.

Cu ajutorul unei perii vechi de dinți, puteți curăța cu ușurință toate locurile greu accesibile din prăjitor.

Dacă ștergeți suprafața unui robinet cu o hârtie de ceară, petele de apă nu vor apărea pe ea pentru o perioadă lungă de timp.

Împrăștiați niște hârtie pe masa de călcat și apoi presărați puțină sare pe ea. Reglați setarea de căldură a fierul dvs. până la maxim, asigurându-vă că nu există apă în acesta și că funcția „abur” este dezactivată. Treceți fierul fierbinte peste sare – acest lucru este bun pentu a scapa de murdarie.

O bucată de cretă înfășurată în tifon, așezată în sertar sau în cutie cu argintăria, poate ajuta la prevenirea pierderii strălucirii sau a permanentului pătrunderii.

Este ușor să scapi de petele de grăsime pe haine folosind cretă rumenită. Pur și simplu frecați creta pe pete, și în câteva ore creta va absorbi complet grăsimea. Această metodă este cea mai eficientă pentru petele proaspete.

Jaluzelele verticale pot fi foarte complicate și consumatoare de timp pentru curățare. Puțini oameni își dau seama că puteți folosi de fapt o șosetă veche pentru a curăța părțile individuale ale blind-urilor cu un efort minim.

Utilizarea de sare este de departe cea mai bună metodă de a curăța o tigaie din fontă. Sarea absoarbe uleiul și ajută la îndepărtarea bucăților de alimente arse. După ce sarea a fost lăsată în tigaie pentru o perioadă scurtă de timp, clătiți-o și frecați-o uscată.

Se amestecă o parte oțet și două părți apă împreună într-o sticlă cu un mecanism de pulverizare. Pulverizați amestecul pe orice pete pe covor și acoperiți-le cu o cârpă umedă. Porniți fierul, puneți-l în modul abur și treceți-l peste țesătură timp de 30 de secunde.

Curățați chiuveta cu o periuță veche de dinți, apoi puneți câteva felii de lămâie în gaura cu dop și clătiți bine cu apă obișnuita.

Curățați ferestrele în mod obișnuit, dar asigurați-vă că le frecați cu un ziar. Această metodă vă va ajuta să eliminați toate petele și să dați o strălucire ferestrelor.

Puneți o linguriță de extract de vanilie într-un castron, apoi puneți-l în cuptorul preîncălzit. Casa ta se va umple cu o aromă magică și toate mirosurile neplăcute vor dispărea.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Gest superb facut de un roman!! Acesta si-a donat o parte de ficat unei straine! 22719 oameni care și-au perfecționat abilitățile de leneși 971

5 exerciții de făcut ACASĂ care te ajută să ai o TALIE subțire 851Dacă aceste 20 de fotografii nu vă pot face ziua mai buna, atunci nimic nu poate 1605Cel mai sănătos pește. Este de 1.500 de ori mai eficient decât medicamentele 530Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni! 38621 de tunsori extrem de amuzante pe care nu le vei putea uita niciodată 19518 fotografii care ne arata cat de departe pot merge cu autoirnonia unele persoane 3610 imagini care descriu viața înainte și după căsătorie 3016Bravo ! Sora Miresei a emotionat tot publicul prezent la aceasta NUNTA - VIDEO 36156
SuperClipuri.com 2022