SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari
Categorii
Interesant / Emotionant / Amuzant / Socant / Animale / Muzica / Divertisment / Stiinta / Frumos / Sport / Articole text
Clipurile video "Animale"

Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO
Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO
Foarte tare video, nu am mai vazut asa ceva pe net !
Vizionari: 1878 Incarcat pe: 2016-05-21 00:00:00
Tags: #
O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video)
O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video)
Lewis Hamilton (31 de ani) a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, disputat duminica trecută, și continuă să spere că își va apăra titlul de campion mondial. După cursă, sportivul britanic a vizitat un parc din Mexico City rezervat animalelor sălbatice și a avut întâlnire cu o tigroaică.
\r\n
\r\nLa auzul vocii lui Lewis Hamilton, felina s-a întors și s-a năpustit asupra pilotului echipei Mercedes. Ceea ce a semănat cu un atac dezlănțuit nu a fost decât o manifestare de bucurie a animalului, pe care sportivul îl cunoaște de multă vreme. Tigroaica numită Nicole s-a comportat ca o pisică domestică, în momentele în care Hamilton o mângâia și îi vorbea. “Nu e deloc periculos. O cunosc pe Nicole de când era pui”, a declarat driver-ul de Formula 1, care susține financiar parcul în care trăiește animalul.
\r\n
\r\nSefii Mercedes acceptă hobby-ul lui Hamilton
\r\n
\r\nHobby-ul lui Lewis Hamilton este acceptat deocamdată de conducerea echipei Mercedes. “Atâta vreme cât pilotul dă randament pe pistă, e ok. În caz contrar, va avea de-a face cu mine”, a declarat Toto Wolff, șeful echipei germane.
\r\n
\r\nCu două etape înainte de finalul sezonului, Lewis Hamilton ocupă locul 2 în clasamentul piloților, cu 330 de puncte. Pe primul loc se află Nico Rosberg, colegul său de echipă, care a acumlat 349 de puncte, iar pe poziția a treia este Daniel Ricciardo (242 de puncte / Red Bull Racing).
Vizionari: 109 Incarcat pe: 2016-11-05 11:36:02
Tags: #formula1 #tigru #campion


Pagini : 1
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet